کمپین نوروزی آکادمی دال ترید تا 100 درصد تخفیف!!!

تقویم اقتصادی

در بازار جهانی تبادلات مالی یا فارکس شما با پول ملی کشورهای مختلف سروکار دارید. این ارزها به صورت جفت ارز معامله میشوند، یعنی شما قدرت یک ارز را در مقابل یک ارز دیگر می سنجید. پول ملی هر کشوری هم متاثر از تغییر و تحولات اقتصادی آن کشور است. بسیاری از کشورها در بازه های زمانی مشخص گزارشاتی از نحوه ی عملکرد اقتصادی خود به صورت هفتگی، ماهانه یا سالانه منتشر میکنند یا ممکن است مسئولان اقتصادی در زمان های مشخصی سخنرانی های مهمی داشته باشند و سخنان آنها دال بر تصمیمات آتی آنها باشد.

معامله گران همیشه توجهی خاص به این گزارشات و سخنرانی ها دارند و مدام سعی میکنند با تفسیر و تحلیل این گزارشات، قدرت ارز را در آینده پیش بینی کنند یا سعی میکنند در هنگام منتشر شدن این اخبار و گزارشات به علت نوسانات شدید بازار معامله نکنند و سرمایه خود را در معرض ریسک غیرقابل پیش بینی نگذارند. برای اطلاع یافتن از زمان دقیق این گزارشات شما میتوانید به تقویم اقتصادی مراجعه کنید. در این مقاله شما با تقویم اقتصادی و شاخصه های مهم آن آشنا خواهید شد.

تقویم اقتصادی چیست؟

منظور از تقویم اقتصادی، برنامه ی زمانی مشخص اخبار و گزاراشات مهم اقتصادی است که ممکن است بر حرکات قیمت در بازار اثر بگذارد. معامله گران و سرمایه گذاران همیشه گوشه چشمی به تقویم اقتصادی دارند تا بتوانند برای مدیریت سرمایه ی خود برنامه ی مشخصی داشته باشند و بتوانند با تفسیر و تحلیل این گزارشات جهت درست در بازار را تشخیص بدهند. شما میتوانید به صورت رایگان به تقویم اقتصادی بسیاری از کشورهای مهم اقتصادی دسترسی داشته باشید. در اینجا شما میتوانید هر روزه به به روز اخبار و گزارشات مهم اقتصادی دسترسی داشته باشید.

5 شاخصه ی اقتصادی مهم

شاخصه های اقتصادی زیادی در بازار موثر هستند و هر کدام از این شاخصه ها بنا به اهمیت خود درجه بندی میشوند. همانطور که در تصویر بالا میبینید بعضی از شاخصه ها به رنگ زرد و بعضی از شاخصه ها به رنگ قرمز هستند. شاخصه هایی که به رنگ قرمز هستند بیشترین تاثیر را در بازار میگذارند. از جمله ی این شاخصه های میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شاخص قیمت مصرف کننده (The Consumer Price Index) که به آن CPI هم گفته میشود.
  • شاخص تولید ناخالص داخلی Gross Domestic Product که به آن GDP هم گفته میشود.
  • شاخص اشتغال بخش غیر کشاورزی (None-Farm Payrolls) که به آن NFP هم گفته میشود.
  • شاخص های دیگری از جمله نرخ بیکاری و تورم و….

 

 

برای آشنایی بیشتر با هر کدام از این شاخص ها در مقالات مختلفی به آنها پرداخته ایم.