کمپین نوروزی آکادمی دال ترید تا 100 درصد تخفیف!!!

چگونه احساسات خود را هنگام معاملات ضررده کنترل کنیم؟

❓ سوال پرتکرار خیلی از معامله گران این است که چگونه احساسات خودمان را هنگام ضرر کردن کنترل کنیم و اینکه وقتی که معامله ای به حدضررمان خورد، چه کاری انجام دهیم که آرامش مان را از دست ندهیم.

✅ معامله گری شغلی پر ریسک است و به تناسب آن هم پتانسیل درآمد آن بالاست. ضرر کردن جزء جدایی ناپذیر از این شغل است و هیچ معامله گر یا هیچ استراتژی نبوده که بتواند همیشه سودده باشد و اصلا طعم ضرر کردن را نچشیده باشد؛ تنها راه کار مقابله با ترس ناشی از ضرر کردن و اضطراب آن این است که به نحوی بتوانیم آن را کنترل کنیم. حال سوال این است که چگونه آن را کنترل کنیم؟

🎥 در این ویدیو آقای کاپری، تجربیات ارزشمند خودشان را در مورد نحوه ی کنترل ترس و احساسات ناشی از ضرر کردن ر ا به همراه راهکارهای کاربردی بیان می کنند.

چگونه احساسات بر معامله گری ما تاثیر میگذارند؟

همانقدر که ما فکر می کنیم که هنگام تصمیم گیری هایمان افرادی منطقی و متفکر هستیم، باید بدانیم که احساسات هم نقش اساسی در تصمیم گیری های ما ایجاد می کنند.
احساسات می توانند برای تصمیمات ما، هم بار مثبت داشته باشند و هم منفی.
سوای از دانش تکنیکالی و تجربیات معاملاتی شما که در بازه ی زمانی مشخصی به دست آورده اید، احساسات و عقایدتان از کودکی شکل گرفته اند. احساسات شما نسبت به پول، نسبت به ضرر کردن، نسبت به جا ماندن از دیگران، احساساتی جدید نیستند؛ شما در طول زندگی تان به هر شکلی که باشد عقاید و احساساتی نسبت به این قضایا کسب کرده اید.
حال در هنگام معامله گری و با وجود فشار و افکار مختلفی که در ذهن شما می گذرد، این احساسات همیشه تاثیر مهمی در افکار و تصمیم گیری های شما می گذارند.
به عنوان مثال اگر شما در کودکی تجربه ی تلخی نسبت به از دست دادن پول داشته باشید و این عقیده در ذهن شما شکل گرفته باشد که به هیچ نحو نباید سرمایه ای که دارید را در معرض ریسک قرار دهید و آن را از دست بدهید، به احتمال زیاد هنگام معامله گری هم به مشکل برمی خورید.

چگونه میتوانیم بر احساسات خود هنگام معامله گری غلبه کنیم؟

طبق تحقیقات عصب شناسی که انجام شده، به طور میانگین در مغز شما در یک روز بیش از 60 هزار فکر شکل می گیرد؛ یعنی این که تقریبا در هر ثانیه در ذهن شما یک فکر جدید می گذرد.
حال این شرایط را در نظر بگیرید که شما، پشت چارت نشسته اید و در یک سشن معاملاتی شلوغ هستید و مارکت نوسانات زیادی انجام می دهد و شما هم چندین پوزیشن دارید و نیاز دارید که در هر لحظه معاملاتتان را مدیریت کنید.

  •  به نظر شما در چنین مواقعی در ذهن شما چند فکر رد و بدل می شود؟
  • آیا به نظر شما در چنین مواقعی احساسات به سراغ شما نمی آیند؟
  • آیا در این لحظات به فکر این نمی افتید که دارید از بازار جا می مانید؟
  • آیا این فکر قدیمی در ذهنتان زنده نمی شود که در کودکی بارها بابت ضرر کردن سرزنش شده اید؟

برای اینکه شما در چنین لحظاتی بر روی معاملاتتان متمرکز شوید و جلوی احساسات را بگیرید، باید روشی برای خودتان به وجود بیاورید. این روش باید متناسب با شخصیت شما باشد؛ مثلا ممکن است برای شخصی مدیتیشن باشد، برای شخص دیگری پیاده روی و تمرکز بر تنفس باشد و برای فرد دیگری می تواند کار و فعالیت روزانه آرامش بخش دیگری باشد.
شما باید متناسب با شخصیت خودتان روش تان را پیدا کنید.
شما وقتی که بارها و بارها این کار را کردید، این تجربه را کسب می کنید که حتی قبل از اینکه احساسات سراغ شما بیاید، با استفاده از روش شخصی خود، آن را مدیریت کنید.

دوره ی مدیریت احساسات هنگام معامله گری

اگر واقعا در مدیریت کردن احساسات خود سردرگم هستید و با وجود انجام کارهای مختلف بازهم نتوانسته اید بر احساسات خودتان غلبه کنید؛ در دوره ی مدیریت ریسک و سرمایه و احساسات آقای کاپری شما طی بیش از13 ساعت ویدیوی آموزشی به صورت تخصصی با موانع
ذهنی هنگام معامله گری آشنا خواهید شد و همچنین یادخواهید گرفت که چرخه های معیوب و مثبتی که شما ممکن است درگیر آن بشوید را یاد خواهید گرفت.
در نهایت هم به صورت کلی نحوه ی مدیتیشن و بررسی عملکرد معاملاتی تان را یاد خواهید گرفت و همچنین می توانید یک تریدینگ پلن اختصاصی و جامع را برای خودتان تهیه کنید.

دیدگاه کاربران
  • مرضیه نفر جدید 8 فروردین 1402

    هر شخصی که ترید کرده وبخصوص در بازار های مالی ضرر کرده این نکاتی که جناب آقای کریس کاپری رو گفته با تمام وجود حس کرده این مقاله وفیلم بسیار ارزشمند هستند و گنچ گران بهایی در اختیار ما قرار دادید ممنونم از شما

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *