اسرار شادوها براساس سبک RTM – کتاب هانزو (بخش پایانی)

در بخش اول این کتاب در مورد سطوح حمایتی و مقاومتی و نواحی عرضه و تقاضا بحث شد. در بخش دوم هم در مورد ساختار بازار و مداخله معامله گران سازمانی در بازار و همچنین الگوهای قیمتی از قبیل سر و شانه، کوازیمودو و فیک اوت بحث شد. در این بخش از کتاب، اسرار شادوها را در هفت حالت و سرآخرهم به صورت کاربردی، ترکیب مطالب یادگرفته شده را یاد خواهید گرفت.

فصل پنجم: اسرار شادوها

اسرارشادوها الگویی است که به شما نقاط ورود عالی با ریسک به ریواردهای خیلی خوب میدهد. با این الگو شما میتوانید معامله هایی با حدضررهای خیلی کوچک در حد یک پیپ هم بگیرید.
همچنین این الگو این امکان را به شما میدهد که با بررسی حرکات چارت در تایم های بالا، نقاط ورود عالی در تایم فریم های پایین‌تر پیدا کنید. همچنین شما با این روش میتوانید زودتر جهت بازار را تشخیص بدهید.
“در حدضررهای دیگران وارد معامله بشو و همگام با حرکات بازار پیش برو”

رمز شادوی اول Shadowcodes Type 1(ST1)

الگوی نوع اول به گونه ای است که سقف (high) یا کف (low) شادوها(سایه ها) به شکل زیر است. این نوع را میتوانید در الگوهای کوازیمودو (QM)، سروشانه (HNS) و تبدیل ناحیه حمایتی به مقاومتی (SRF) به کار ببرید تا نقاط ورود دقیق تری پیدا کنید.

در تصاویر پایین، مثال های کاربردی از نوع اول را مشاهده خواهید کرد.

رمز شادوی دوم (ST2)

در این نوع ما شاهد یک سایه در پایین یا بالای محل باز یا بسته شدن کندل هستیم. این نوع را میتوانید به عنوان ورود با ریسک خیلی کم در نظر بگیرید. در پایین مثال هایی از این مورد آورده شده.

رمز شادوی سوم (ST3)

در نوع سوم ما شاهد این هستیم که شادوی سمت راست و چپ الگو در یک سطح هستند و شادوی وسط میتواند بالاتر یا پایین‌تر از این شادوها باشد. این نوع میتواند به عنوان تایید برای نوع اول هم به کار برده شود. در تصاویر پایین چندین مثال آورده شده.

رمز شادوی چهارم (ST4)

نوع چهارم تقریبا شبیه به نوع اول است، با این تفاوت که شادوها لازم نیست که در کنار هم باشند و ممکن است با فاصله از هم ایجاد شوند. به این نوع، شادوی QM هم گفته میشود. برای مثال های بیشتر به تصاویر زیر نگاه کنید.

رمز شادوی پنجم (ST5)

این الگو شبیه به ناحیه نقدینگی بالا یا High Liquidity Zone(HLZ) است با این تفاوت که در اینجا بیشتر با سایه های کندل سروکار داریم. در راستای خط این ناحیه ما میتوانیم الگوهای مختلفی از قبیل تبدیل ناحیه حمایتی به مقاومتی (SRF) ، الگوی کندلی دابل ماروبوزو، دوجی و همچنین الگوی شکست در بازگشت یا Failure to return (FTR) باشیم. برای درک بهتر به مثال های پایین توجه کنید.

رمز شادوی ششم (ST6)

نوع ششم تقریبا شبیه به الگوی فیک اوت است که در فصل های قبلی به آن اشاره کردیم، با این تفاوت که در اینجا فیک اوت به شکل سایه یا شادو اتفاق میافتد. به طور کلی، این الگو در نزدیکی های نواحی عرضه و تقاضا رخ میدهد. برای درک بهتر این الگو به مثال های پایین توجه کنید.

رمز شادوی هفتم (ST7)

این نوع شبیه به مفهوم فشردگی است که در فصل های قبلی توضیح دادیم با این تفاوت که در اینجا به صورت شادو یا سایه اتفاق میافتد. این الگو وقتی اتفاق میافتد که منتظر انتشار خبری باشیم و قیمت به سمت نواحی عرضه و تقاضا در حرکت باشد. در مثال های پایین میتوانید به درک بهتری از این الگو برسید.

فصل ششم: جمع‌بندی اسرار و حل معما

سرآخر، پس از اینکه با انواع مداخله های قیمت آشنا شدید، میتوانید این اسرار را در کنار هم قرار بدهید و معما را حل کنید. همانطور که میدانید، هر نماد معاملاتی و هر تایم فریمی ویژگی های خاص خودش را دارد اما اجزا این معما همین چیزهایی است که گفتیم و تنها تفاوتی که ممکن است که در حل این معما وجود داشته باشد، شیوه های رسیدن به جواب نهایی معما است.

برای دیدن سایر عکس های این فصل میتوانید نسخه ی pdf را دانلود نمایید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *